понеділок, 09 серпня 2010 09:40

Новий компромат на Могильова: міністр ув'язнив невинного

Новий компромат на Могильова: міністр ув'язнив невинного

Депутат від НУНС Геннадій Москаль стверджує, що Анатолій Могильов, будучи керівником кримської міліції, посадив за ґрати невинну людину.

Про це він заявив, коментуючи доповідь Могильова про розкриття справи про вибух в Свято-Покровському храмі Української православної церкви в Запоріжжі.

"Ця міліцейська "показовість" один до одного нагадує мені розкриття серії вбивств молодих дівчат у Євпаторії влітку 2007 року, коли кримською міліцією керував той же Могильов. Тодішній міністр МВС Цушко сказав: "Не розкриєш злочину до Дня незалежності - не отримаєш генерала". І до Дня незалежності злочин "розкрили" - затримали 49-річного мешканця Євпаторії Гетьманенка, оператора кабельного телебачення", - цитує слова Москаля прес-служба "Народної Самооборони".

"Суд його арештував, він показав, як "убивав" дівчат, а в портфелі в нього знайшли "організовані" слідством краплі крові однієї з потерпілих. Після чого Могильов відзвітував, що злочин розкрито. Ось його пряма мова: "Маніяк - Гетьманенко! У цьому я впевнений, не тільки, як начальник главку, але і як людина", - додав він, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

У результаті, за словами Москаля, Гетьманенко півроку відсидів за ґратами.

"Ніяких доказів його вини, зрозуміло, не виявили, тому суд повністю виправдав "маніяка" і звільнив. На свободу він вийшов інвалідом. А серійні вбивства так і залишилися нерозкритими. Після цього міліціонери, котрих Могильов підставив із терміновим розкриттям злочину, подалися в біга, а декого з них звільнили й засудили", - заявив він.

Зараз, на думку Москаля, можна побачити "абсолютно тотожну картину по Запоріжжю".

"Ну хто з людей зі здоровим глуздом повірить, що паламар, котрий по-дрібному прокрався, підірвав церкву, в якій служив? А куди поділася жінка, що сиділа на лавці з сумкою, в якій начебто була вибухівка, і забула її? Її фоторобот показували по телевізору. Що це за заяви, що вибухом просто хотіли налякати прихожан, бо вибухівка була без оболонки? Адже якщо вибухівка вмонтована в металеву каструлю, то це і є оболонка, яка від вибуху розлітається на шматки і вражає людей", - обурився депутат.

Він також запитав, кому дісталися обіцяні міліцією двісті тисяч гривень за допомогу в розкритті злочину.

"Побачимо - пройде трохи часу, і всіх підозрюваних випустять, а злочин, як і євпаторійські серійні вбивства, так і залишиться нерозкритим", - упевнений Москаль.

Раніше "нунсівець" заявив, що міністру внутрішніх справ друзі подарували автомобіль Cadillac Escalade. За його словами, на машину "скидалися" деякі керівники управлінь внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «Новий компромат на Могильова: міністр ув'язнив невинного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути