пʼятниця, 06 серпня 2010 11:49

Для Могильова на "Кадиллаці" перекривають траси в Криму (ФОТО)

Народний депутат України, міністр внутрішніх справ опозиційного уряду Геннадій Москаль звертається до прем"єр-міністра України Миколи Азарова із фотографіями, отриманими від фотокореспондента одного із кримських видань, на яких зафіксовано перекриття автомобільного руху на дорогах Криму під час відпочинку головного міліціонера на півострові.

"Дані кадри зняті у районі державної дачі МВС "Бекетово", де наразі відпочиває міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов", - уточнив Геннадій Москаль.

"Встановлене інструкціями перекриття руху на автошляхах для проїзду лише Президента, Прем"єр-міністра та Голови Верховної Ради України порушує міністр-"барин", заради виїзду якого перекривається рух на 20 хвилин у районі "Бекетово", - наголосив опозиційний міністр МВС.

Москаль обурився, що відпочиваючі та мешканці півострова мають чекати на спекотному сонці, поки головний міліціонер проїде та дозволить іншим прямувати за своїми напрямками.

Політик також додав, що, за словами очевидців перекриття руху, неодноразово було зафіксовано, як із "Бекетово" виїжджав автомобіль Cadillac із синіми номерами, той самий, від якого відхрещується міністр МВС.

"Сподіваюсь, що барським замашкам і брехні, організованій міністром внутрішніх справ, буде дана оцінка урядом та Генеральною прокуратурою України", - резюмував Геннадій Москаль.

Нагадаємо, що 18 березня поточного року народний депутат Гримчак вже звертався до голови уряду із проханням з"ясувати правомірність перекриття руху для проїзду міністра МВС Могильова на дорогах м. Києва.

Прес-служба Народної Самооборони

Зараз ви читаєте новину «Для Могильова на "Кадиллаці" перекривають траси в Криму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути