Ексклюзиви
понеділок, 03 червня 2013 16:25

Нова влада Черкас має працювати, а не критикувати "попередників" - "ударівець"

Нова влада Черкас має працювати, а не критикувати "попередників" - "ударівець"
Черкаський УДАР став на захист "відставленого" мера, хоча за його імпічмент "ударівці" голосували. Фото: provce.ck.ua

Черкаська обласна організація політичної партії "УДАР Віталія Кличка" виступає проти тиску нової влади міста на екс-мера Черкас 46-річного Сергія Одарича.

"Той політичний тиск, який чиниться на колишнього міського голову, свідчить про порушення людських прав і демократичних норм. У людини, яка працює, завжди будуть якісь недоліки у роботі. Були вони й у колишнього міського голови. На нього зараз списують усі гріхи. Ми не виправдовуємо Одарича як мера, і, як відомо, депутати від УДАРу голосували за його відставку, але політичні цькування цієї людини - це вже зайве", – заявив голова "ударівців" Черкащини Віталій Іляшенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У звільненого мера Черкас стався гіпертонічний криз

На його думку, поки що нова влада, крім критики своїх попередників, гучних заяв, "солодких" обіцянок і образливих висловів у соцмережах у бік громади міста, нічого не зробила.

"Нова влада міста має працювати, а не критикувати "попередників". Три-п'ять місяців - достатній строк, щоб показати позитивні зрушення у житті Черкас. Якщо цього не відбудеться, УДАР разом із іншими політичними силами вдасться до радикальних дій, щоб змусити депутатів скласти повноваження і розпустити виконком", – зазначив Іляшенко.

Зараз ви читаєте новину «Нова влада Черкас має працювати, а не критикувати "попередників" - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути