середа, 07 грудня 2011 09:29

Низькі результати "Єдиної Росії" - це сигнал для Партії регіонів - "регіонал"

Низькі результати "Єдиної Росії" - це сигнал для Партії регіонів  - "регіонал"

Народни депутат від ПР Олександр Стоян вважає результати виборів до Держдуми Росії і низькі результати провладної партії "Єдина Росія" сигналом для української влади та Партії регіонів.

В ефірі "5 канал" нардеп також розповів, що був спостерігачем на виборах до Держдуми РФ, та нічого протизаконного не бачив.

"Я бачив дуже спокійну ситуацію. Ми відвідали 15 дільниць, ми зустрічалися з людьми. На дільницях - спокійна обставновка. Єдине, що здивувало, у найбільший пік – з 12 години дня до 2 години – йшли тільки люди похилого віку. І коли я питав у них, за кого вони голосували, то вони відверто мені відповідали – за комуністичну партію. Це така реакція на погану роботу уряду", - розповів "регіонал".

Водночас нардеп здивований масовими акціями протесту, які зараз відбуваються в Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після виборів президента Росії почнеться вирішальна битва за Україну - експерт

"Увечері ми ходили на майдани різні і бачили тільки в одному місці усього лише 70 людей. Чому ж така реакція, адже всі чотири політичні сили пройшли? Не пройшли тільки ті, які набрали 1,5–2%.  Я думаю, що тут, з однієї сторони, це частина людей (учасники акції протесту) політичних сил, які взагалі в аутсайдерах, а з іншої сторони, люди просто вважають, що треба попротестувати", - прокоментував Стоян мітинги опозиції проти фальсифікації виборів.

Стоян також припустив, що це якраз провладна партія "Єдина Росія" мала виходити на протести, оскільки розраховувала в результаті отримати більше голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Путіна зазнала моральної поразки - експерт

Водночас, результати виборів до Держдуми Росії, за словами "регіонала", мають стати сигналом і для Партії Регіонів: "Хвилю могла пускати навпаки "Єдина Росія", а не опозиція, бо вони розраховували на більше. І  те, що вони набрали менше, це сигнал для нашої політичної сили – Партії регіонів. І до нашої влади. Ми повинні так працювати, щоб у 2012 році більшість людей пішла за нами, бо те, що робилося в Росії, мабуть було недостатнім".

"Над цим нам треба задуматися", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборців у Росії напувають алкоголем та погрожують розправою

Стоян також наголосив, що уряду варто почати вирішувати соціальні проблеми країни.

"А в цьому контексті я можу назвати і проблеми чорнобильців, і проблеми дітей війни, і проблем із заощадженнями і багато інших соціальних питань повинні бути в центрі уваги нашого уряду. Якщо ми це не вирішимо, нам буде дуже важко іти на вибори у 2012 році", - наголосив Стоян.

Зараз ви читаєте новину «Низькі результати "Єдиної Росії" - це сигнал для Партії регіонів - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути