пʼятниця, 16 листопада 2012 12:00

Ніякого політичного успіху в перевиборах не може бути апріорі – політолог

Ніякого політичного успіху в перевиборах не може бути апріорі – політолог
Політолог важко собі уявляє ще одні вибори для країни. Фото: Анатолій БАБАК

Опозиції буде дуже складно перемогти на повторних виборах у п'яти мажоритарних округах, якщо влада не розвиватиме конфліктний сценарій розвитку подій.

Так вважає політолог і соціолог, засновник компанії "Research & Branding Group" Євген Копатько, про що він сказав в ефірі радіо "Ера-ФМ".

"Ті фантомні болі поствиборчого періоду з виступами, заявами, можливим блокуванням у майбутньому, а також тим, що розглядається питання, пов'язане зі складанням мандатів тощо. У цьому контексті хочу відразу сказати, що важко собі уявляю ще одні вибори для країни. І якщо будуть гарячі голови, які підуть на це, якщо ці перевибори не дай Бог таки відбудуться, то запевняю, що ніякого політичного успіху в них не може бути апріорі", – запевнив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Законопроект про перевибори з'явився на сайті Ради

На його думку, працювати має та Рада, яка обрана зараз.

"Щодо тих решти округів, то дійсно мають бути прийняті певні рішення, які зобов'яжуть проведення цих перевиборів у окремо взятих округах. До речі, на основі їхнього проведення ми побачимо наскільки вже люди втомилися від цього процесу, наскільки це важко буде проводити. Адже явка, безумовно, вже буде зовсім не та. Запал минув і постійно нагнітати таку високу електоральну активність навіть на окремих територіях буде проблематично", – підкреслив Копатько.

"Я думаю, якщо під час перевиборів відмовлятимуться від активних дій і не розвиватимуть конфліктний сценарій розвитку подій, то опозиції буде проблематичніше перемогти. Тому що у влади тоді з'явиться більше аргументів", – додав він.

Зараз ви читаєте новину «Ніякого політичного успіху в перевиборах не може бути апріорі – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути