четвер, 14 серпня 2008 08:14

Немиря: Кріль робить заяви у Києві на дачі, а я у Тбілісі

Віце-прем"єр-міністр, спеціальний представник українського уряду в Грузії Григорій Немиря називає безвідповідальними звинувачення лідера партії "Єдиний Центр" Ігоря Кріля на адресу прем"єр-міністра Юлії Тимошенко у зв"язку з подіями на Кавказі.

"Кріль робить заяви у Києві на дачі, а я у Тбілісі роблю те, що має робити уряд у ситуації, що склалась", – сказав Немиря. "Я розцінюю заяву Кріля, який ніколи не був експертом у сфері зовнішньої політики і міжнародних відносин, як безвідповідальну і спрямовану на пошук власної вигоди", – заявив віце-прем"єр-міністр.

13 серпня, Кріль заявив, що через амбіції прем"єр-міністра Тимошенко  Україна може втратити свій суверенітет.

На його думку, "Тимошенко непокоїть те, як задовольнити російське керівництво, заручившись його підтримкою у наступній президентській кампанії, а не тими кроками, які можуть унеможливити повторення грузинського варіанту в Україні". "Тому, вже майже тиждень від початку конфлікту, прем"єр-міністр України ... мовчить та робить вигляд, що для України події на Кавказі є із розряду другорядних, замість того, щоб підписати та оприлюднити вже прийняті урядом України постанови щодо діяльності Чорноморського флоту Росії на території України" - заявив Кріль, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Немиря: Кріль робить заяви у Києві на дачі, а я у Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути