Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2012 17:16

Спецтема: Луценко за ґратами

"Нехай Янукович не покладається на свої розповіді про дешеве житло" — Ірина Луценко

"Нехай Янукович не покладається на свої розповіді про дешеве житло" — Ірина Луценко
Наш народ страждає багато на що, але точно – не на відсутність інтелекту, вважає Ірина Луценко Фото: Gazeta.ua

Українці мусять навчитися самі себе поважати. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловила дружина Юрія Луценка Ірина.

"Революції не буде, але люди підуть голосувати. Розумно проголосують, якщо опозиція, громадські організації чи мажоритарники запропонують правильну програму. І нехай Янукович не покладається на свої розповіді про дешеве житло. Усі знають, що грошей немає. Рівно місяць тому вони не змогли розрахуватися з Міжнародним валютним фондом. То кого ти, Янукович, обманюєш дешевим житлом? Приведеш десяток своїх, потиснеш їм руки і вручиш дешеве житло? Наш народ страждає багато на що, але точно – не на відсутність інтелекту", - підкреслила вона.

Пані Ірина наголосила, що народ думає по-своєму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк нагадав Ірині Луценко, як хотів внести за її чоловіка заставу в 1 мільйон

"Треба спуститися до нього з п'єдесталу Шустера. Це найважче. Бо люди все бачать і ставлять дуже прості, незручні запитання. Вони готові потерпіти, якщо влада почне із себе. А не так, як Литвин розповідає: "Цей дорогий Mercedes десь узявся". Чи Янукович показує кабінет у "Межигір'ї". Ти ж те приміщення сам у себе орендуєш. Це просто гнидство та сором. Сказав би: "Мої олігархи надають кабінет безкоштовно й звільняють від того бюджет". А ти оббираєш державу, бо тобі не хочеться виїжджати з тих пеньків? Тігіпко говорить: "Усі офшори закриємо, окрім Кіпру". Це не сором?", - наголосила дружина Луценка.

Про те, що би запитала Ірина Луценко у Віктора Януковича, читайте у новому номері журналу "Країна" № 11 (114) за 22 березня 2012 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Нехай Янукович не покладається на свої розповіді про дешеве житло" — Ірина Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути