середа, 21 березня 2012 15:20

Спецтема: Луценко за ґратами

Тюремники підрахували, що Луценко отримав вже більше тонни передач

Тюремники підрахували, що Луценко отримав вже більше тонни передач

Державна пенітенціарна служба назвала неправдивою заяву Ірини Луценко про те, що її ув'язнений чоловік, колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, не отримує продуктові передачі від родичів.

"Так, за період перебування у Київському слідчому ізоляторі (з 28 грудня 2010 року по теперішній час) ув'язнений Луценко Ю.В. отримав 52 продуктові передачі, кожна з яких вагою біля 20 кг. До передач входили такі продукти харчування, як крупи, молочні продукти, м'ясні вироби, фрукти, овочі, вода та соки", - йдеться у заяві на офіційному сайті установи.

У Державній пенітенціарній службі підкреслили, що передачі від родичів Луценка приймались персоналом СІЗО згідно з вимогами чинного законодавства та передавались йому своєчасно і в повному обсязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотня видатних діячів України попросили Януковича звільнити Тимошенко

"Будь-яких скарг чи нарікань з питань отримання продуктових передач на адресу адміністрації Київського СІЗО від Ю.Луценка не надходило. Це письмово підтвердив сам Ю.Луценко", - наголошено в заяві.

Нагадаємо, захисник із кола близьких осіб Ірина Луценко 12 березня подала апеляційну скаргу на вирок Печерського районного суду Києва, винесений 27 лютого 2012 року Луценку.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники підрахували, що Луценко отримав вже більше тонни передач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути