пʼятниця, 02 квітня 2021 11:19

"Назвав Мураєва російською агентурою, той закричав: "Я тебя у*бу" - журналіст Бутусов

"Назвав Мураєва російською агентурою, той закричав: "Я тебя у*бу" - журналіст Бутусов
Президента і РНБО закликали ввести санкції щодо Мураєва.

Журналіст Юрій Бутусов назвав власника прокремлівського телеканалу "Наш", колишнього "регіонала" Євгена Мураєва російським агентом. Також закликав президента Володимира Зеленського, РНБО ввести санкції проти екснардепа.

Бутусов назвав Мураєва росагентом під час ефіру на телеканалі "Україна 24".

"Насамперед хочу сказати, що зараз можна побачити, якою слабкою державою ми були - в студії я бачу як пан Мураєв - просто російський агент, російською мовою говорить нам такі ганебні речі. Прикро, що в студії перебуває людина, яка говорить нам про "внутрішній конфлікт", про те, що на Майдані нічого не було, що у нас хтось щось сам спровокував.

Російська агентура працює і ви тут тому доказ. Прикро чути ваші слова після кількох десятків убитих на Майдані і понад 10 тисяч убитих на Донбасі. Посоромтеся хоча б. Вам має бути соромно за всю цю брехню", - сказав журналіст колишньому "регіоналу".

Після цього Бутусов і Мураєв вийшли зі студії, потім повернулися.

"Я вам не дозволю такою х*рнею тут займатися. Всі твої хазяїни в Москві. Менше руками розмахуй", - сказав журналіст Мураєву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло медведчуківських і мураєвських телеканалів показали в одному відео

"Власник телеканалу "Наш" Євген Мураєв разом зі своєю охороною після телеканалу "Україна 24" погрожував мені, та пропагував "особливий статус усіх областей України". Очікую на реакцію президента, РНБО та правоохоронних органів - чи будуть санкції проти проросійського зрадника так як по Медведчуку?

Відбувся інцидент під час прямого ефіру на телеканалі "Україна 24" у програмі "Народ проти", який показує як нахабно та самовпевнено діє в Украині російська агентура, відчуваючи досі свою безкарність.

Ні постанову про ескалацію на Донбасі, прийняту парламентом після вбивства російськими снайперами чотирьох українських воїнів, ні нову ескалацію, яку намагається створити Росія, ми не мали змоги висвітлити, оскільки ганебну провокацію на ефірі створив Мураєв.

Мураєв говорив виключно російською, почав називати війну "конфліктом", за який Росія, з його слів, взагалі не несе відповідальності.

Після ефіру, розлючений Мураєв у колі охорони зайшов до кімнати де зберігалися речі, під камерами спостереження, і закричав мені приблизно так: "Это мой телеканал! Еще раз такое сделаешь, я тебя у..бу! Если бы это не был мой телеканал, я бы с тобой разобрался прямо здесь!"

У відповідь я сказав: "Ось ти і проявив себе, ти просто бандит за російські гроші, і тебе дратує коли тобі це говорять. Давай, спробуй, я готовий тобі відповісти".

Мураєв постояв, розгорнувся та пішов. Навколо нього було мабуть 5 чи 6 охоронців, вони дуже кумедно виглядали", - розповів Бутусов у Facebook

Журналіст заявив, що передасть заяву щодо Мураєва в СБУ. Також закликав МВС порушити справу щодо погроз журналісту.

"Прошу розглянути ганебні дії Мураєва у комітеті зі свободи слова Верховної Ради та у Нацраді з телебачення та радіомовлення, та надати оцінку, чи припустимо під час війни вести таку ганебну російську пропаганду", - заявив журналіст.

На телеканалі "Наш" колишня "регіоналка" Олена Бондаренко образливо висловлювалася про українських військових, заявляла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення. Бондаренко заперечувала військову агресію РФ проти України, присутність російських військових на Донбасі.

Реакція ведучих програми була спрямована не на припинення подібних висловлювань, а вдаваною.

Зараз ви читаєте новину «"Назвав Мураєва російською агентурою, той закричав: "Я тебя у*бу" - журналіст Бутусов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути