Ексклюзиви
середа, 29 січня 2020 11:20

Назвали дві відмінності між "Голосом" і "Слугою народу" на виборах

Назвали дві відмінності між "Голосом" і "Слугою народу" на виборах
"Ми у великій своїй наївності говорили людям правду, що ми плануємо робити. Виявилося, люди не завжди хочуть чути правду", – Совсун. ФОТО: Тарас Подолян/Gazeta.ua

"Голос", на відміну від "Слуги народу", прискіпливо формував свій список на парламентські вибори й "у великій наївності говорив людям правду про свої плани".

Так різницю між партіями в інтерв'ю Gazeta.ua пояснила депутатка "Голосу" Інна Совсун.

"Команда "Голосу" формувалася дуже й дуже прискіпливо, з боку доброчесності та професійності. Я можу пояснити, що кожна людина приносить експертизу в тій чи іншій темі до роботи команди. Чи вистачає нам на всі сфери – ні, нас 20 депутатів, у нас є незакриті комітети. У нас були дуже високі вимоги до нових облич, бо я переконана, що нове обличчя саме собою не є цінністю. Цінністю є нові ідеї, які люди приносять".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали союзників "Слуги народу" в парламенті

"Друга відмінність – це методи ведення кампанії. Ми у великій своїй наївності говорили людям правду, що ми плануємо робити. Виявилося, люди не завжди хочуть чути правду. Обіцянки красивої картинки не завжди співвідносяться з реальністю досягнення цієї картинки.

Коли приймався бюджет на 2020 рік, то Данило Гетьманцев, голова комітету податкової діяльності, вийшов на трибуну і сказав: "Ну ми приймаємо бюджет. Чи задоволені ми ним? Ну, мабуть, було б перебільшенням так сказати. Ми таки вважаємо, що він недостатньою мірою реалізовує наші передвиборчі обіцянки. Він не створює дива, якого ми хотіли. Але, мабуть, час визнати, що див не буває". Я думаю, що час визнати це всьому суспільству".

Повну розмову читайте тут: "Чи думаю, що суспільство стало кращим? Фотографія нагадує, що міністром освіти був Табачник" – Інна Совсун.

На парламентських виборах 2019 року "Слуга народу" отримала 254 місця, "Голос" – 20.

"Слуга народу" стала правлячою монобільшістю і не створювала коаліції з жодною партією.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дві відмінності між "Голосом" і "Слугою народу" на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути