Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 11:08

НАЗК поскаржиться поліції на колишніх фіскалів

НАЗК поскаржиться поліції на колишніх фіскалів
Фото: korrespondent.net

Національне агентство з питань запобігання корупції повідомить поліції про те, що екс-працівники Державної фіскальної служби після звільнення не подали декларації.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило 8 обґрунтованих висновків про виявлення ознак пов'язаного з корупцією правопорушення за фактами умисного неподання колишніми працівниками Державної фіскальної служби декларацій після звільнення. Рішення ухвалено на черговому засіданні.

Відповідно до документів, НАЗК надсилало нагадування колишнім посадовцям ДФС про необхідність подання декларацій у передбачений антикорупційним законом десятиденний термін. Наразі ці повідомлення проігноровано, а також відсутні будь-які пояснення або заперечення щодо поважності причин неподання декларації", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК "прикрило" міністра Данилюка - Соломатіна

14 листопада директор департаменту фінансового контролю НАЗК Ганна Соломатіна повідомила, що працівники НАЗК узгоджують із Адміністрацією президента результати перевірки електронних декларацій.

Національне антикорупційне бюро відкрило провадження.

Зараз ви читаєте новину «НАЗК поскаржиться поліції на колишніх фіскалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути