неділя, 20 лютого 2011 16:11

Наступного тижня суд вирішить, чи відпускати Луценко раніше терміну

Наступного тижня суд вирішить, чи відпускати Луценко раніше терміну

Адвокат екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценко Ігор Фомін розраховує, що Апеляційний суд Києва наступного тижня призначить до розгляду скаргу на продовження терміну перебування під вартою його підзахисного.

"Сподіваюся, що суд розгляне її на цьому тижні", - сказав Фомін журналістам у неділю.

Як повідомлялося, 16 лютого Печерський районний суд Києва продовжив екс-міністру внутрішніх справ України Луценку термін утримання під вартою ще на два місяці - до 26 квітня.

Луценко перебуває в СІЗО з 26 грудня минулого року. Йому пред'явлено остаточно обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групи осіб), ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки), ч. 3 ст. 364 КК України (зловживання владою і службовим становищем, що спричинило істотну шкоду правам громадян, що охороняються законом, вчинене працівником правоохоронного органу).

28 січня досудове слідство у кримінальній справі щодо екс-глави МВС Луценка і ще трьох колишніх співробітників відомства встановило, що вони завдали державі збитків у розмірі більше 970 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Наступного тижня суд вирішить, чи відпускати Луценко раніше терміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути