Ексклюзиви
понеділок, 23 грудня 2013 11:02

Настав час робити "операцію" країні - на Полтавському Євромайдані провели рок-день
10

Фото: Фото: Таміла Міхеєва

Близько 300 полтавців – прихильників Євромайдану традиційно зібралися під стінами Полтавської обласної держадміністрації 22 грудня. Підбадьорити дух мітингувальників вирішили місцеві рок-гурти – "Сестра Керрі", "Пан Коцький", "Брат Кіндрат", "Дух свободи" та інші.

За 20 хвилин до їх виступу до присутніх звернувся священик Української греко-католицької церкви Юрій.

"Сьогодні нашою країною править страшна секта, яку охороняють міліцією, "Беркутом". До чого дійшло, що дівчину, яка перевернула портрет президента хочуть засудити. Що це за святиня така? – каже. – Беззаконня породжує беззаконня. Зараз Україна страждає від "ракової пухлини", яка вбиває все здорове. Настав час робити "операцію"! Зло не може існувати вічно. Коли українці об'єднаються, щоб натовкти продажній владі морду, тоді ми станемо вільними людьми. Ця влада існує тільки за рахунок нашого страху. Тому закликаю вас, не бійтеся! Будьте сміливими. Сміливим Бог дарує щастя. Часто говорять, що ненависть – це погано. Але коли це ненависть до зла, брехні, паскудства, то вона свята".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майдан в центрі Києва розширюється

Музиканти налаштовують апаратуру. Учасники Полтавського Євромайдану акапельно співають гімн України.

"Зараз Полтавський Євромайдан збирає менше людей, ніж кілька тижнів тому. Але це жодним чином не говорить, що вони втратили силу боротися. Багато полтавців поїхали на Майдан до Києва. Вони деморалізовані, заморені, але хто казав, що буде легко? Незважаючи на всі складнощі люди налаштовані стояти до кінця, до перемоги. Ми намагатимемося робити певні корективи, щоб люди могли виходити на навчання, роботу, а замість них до Києва їхали інші активісти. Боротьба буде продовжуватися!" – говорить 22-річний активіст позапартійної громадської організації "Злам стереотипів" Олександр Коба.

Зараз ви читаєте новину «Настав час робити "операцію" країні - на Полтавському Євромайдані провели рок-день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути