понеділок, 23 грудня 2013 10:16

Адміністрацію президента пікетуватимуть безстроково

Адміністрацію президента пікетуватимуть безстроково

Учасники Майдану 31 грудня встановлять намети біля Адміністрації президента, а з 9 січня 2014 року почнуть безстрокове блокування будівлі АП.

Про це заявив координатор Громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасникам київського народного віче роздавали бутерброди

"План дій на найближчий час: 26 грудня - попереджувальна операція "Автоколапс" з 8:00 до 18:00 блокування автомобілями урядового кварталу. 31 грудня - збір на Майдані Незалежності, похід до Адміністрації президента для встановлення там новорічних та різдвяних наметів", - написав Данилюк на своїй сторінці у Facebook.

Він зауважив, що 9 січня розпочнеться безстрокове блокування Адміністрації президента з вимогою відставки Віктора Януковича.

Починаючи з четверга, 26 грудня, кожен робочий день о 8:00 активісти ініціативи "Автофронт" і громадського руху "Спільна справа" на сотнях автомобілів будуть з'їжджатися до урядового кварталу (вулиці Грушевського, Банкова, Інститутська, Шовковична, Лютеранська, Круглоуніверситетська), де перебуватимуть до 18:00. За задумом організаторів, акція повинна паралізувати рух у цьому районі.

Зараз ви читаєте новину «Адміністрацію президента пікетуватимуть безстроково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути