Ексклюзиви
неділя, 22 грудня 2013 23:28

У раді об'єднання "Майдан" має бути втричі менше політиків - Гриценко

У раді об'єднання "Майдан" має бути втричі менше політиків - Гриценко
Анатолій Гриценко Фото: lenta-ua.net

У раді створеного народного об'єднання "Майдан" повинно бути втричі менше представників політпартій. Так вважає нардеп від "Батьківщини" Анатолій Гриценко. Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді".

"Питання "хто формував персональний склад ради Майдану" - напевно не знаю. Думаю, лідери опозиції, окремих громадських організацій та працівники штабу", - зазначив Гриценко.

На його думку, склад ради повинен виглядати трохи інакше - "з обов'язковим включенням до її складу моральних авторитетів суспільства, членів ініціативи "Першого грудня", з великим представництвом громадських активістів".

"З мінімальним представництвом партійно-депутатського корпусу - 6 осіб замість нинішніх 18, за участю лідерів студентства", - додав депутат.

При цьому він додав: "Пропонували мені увійти до складу ради Майдану? Ні, не пропонували. Що я буду робити далі? Те ж, що робив досі".

Гриценко зазначив, що підтримує оголошений склад ради Майдану.

"Євромайдан затвердив склад ради, значить, вона отримала мандат від народу і тепер працювати - виробляти стратегію, тактику, плани дій, організовувати протестні акції", - сказав політик.

Зараз ви читаєте новину «У раді об'єднання "Майдан" має бути втричі менше політиків - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

99

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути