Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2011 13:18

"Нашоукраїнець" Харьков стверджує, що не підривав Сталіна

"Нашоукраїнець" Харьков стверджує, що не підривав Сталіна

Активіст "Нашої України" Дмитро Харьков здав зразки ДНК, які мають порівняти із зразками, виявленими на місці підриву бюсту Сталіна у Запоріжжі.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", Харьков був допитаний у справі руйнування пам'ятника Сталіну.

"Нашоукраїнець" зазначив, що, по завершенні допиту, у слідчому відділі він разом зі своїм адвокатом провів близько 1,5 години.

"Запитання, які мені задавали, стосувалися в основному підриву малої архітектурної форми Сталіна, який було здійснено 31 грудня 2010 року", - сказав він.

Активіст підкреслив, що на слідчі питання він не міг дати відповідей по суті, адже не має до цієї справи жодного відношення.

"П'ятеро людей можуть підтвердити, що у ту ніч я святкував Новий рік в їхній компанії", - уточнив Харьков.

Водночас політик підкреслив, що виступає проти встановлення пам'ятника Сталіну у своєму місті і вважає, що "влада має засуджувати не патріотів, які його зруйнували, а комуністів, які встановили пам'ятник катові українського народу".

"На жаль, влада діє з точністю до навпаки, а спецслужби у цій ситуації опинилися заручниками політичних забаганок влади", - додав Харьков.

Нагадаємо, 30 березня активісту "Нашої України" у Запоріжжі Дмитру Харькову було вручено повістку на допит у слідчому відділі СБУ Запорізької області у справі про пошкодження пам'ятника Сталіну.

Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнець" Харьков стверджує, що не підривав Сталіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути