Ексклюзиви
середа, 30 березня 2011 14:06

"Наша Україна" нагадала Януковичу, хто такі Сталін і "Тризуб"

"Наша Україна" нагадала Януковичу, хто такі Сталін і "Тризуб"

Партія "Наша Україна" заявила, що нинішня влада захищає Сталіна, а не українських патріотів.

Зокрема, як повідомила прес-служба "Нашої України", у справі представників організації "Тризуб", які обезголовили пам'ятник Сталіну у Запоріжжі, простежуються "спроби нівелювати ідеологічну складову дій патріотів і протесту всієї української громадськості проти возвеличення убивць нашого народу".

"Замість того, щоб вжити заходів для недопущення незаконного встановлення пам'ятника Сталіну, винному в організації геноциду українського народу та покарання осіб, які незаконно встановили цей пам'ятник, правоохоронні органи заарештували та звинувачують патріотів, які спробували провести демонтаж цього ідола", - підкреслили "нашоукраїнці".

На їхню думку, прокуратура Жовтневого району Запоріжжя "у найгірших традиціях радянського правосуддя" ігнорує політичний зміст справи та приписує "тризубівцям" статтю про зазіхання на знищення чужого майна "в особливо великих розмірах".

"Очевидно, за такими діями правоохоронних органів стоїть політичне замовлення центральної влади", - припустили у "Нашій Україні".

Партія вимагає розгляду справи знищення пам'ятника Сталіна по суті.

"А суть цієї справи не в пошкодженні незаконно встановленого майна, а в тому чи вважає українська правоохоронна система та влада загалом можливим встановлення в Україні пам'ятників мучителям українського народу. Ми нагадуємо президенту Януковичу та правоохоронцям, що зображенням Сталіна та іншим комуністичним злочинцям немає місця на нашій землі", - наголосили партійці, додавши, що "Наша Україна" триматиме цю справу на контролі і надасть їй широкого розголосу.

"Український народ буде поіменно знати представників правоохоронної системи та влади, які виправдовують сталінські злочини та засуджують українських патріотів", - пообіцяли "нашоукраїнці".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" нагадала Януковичу, хто такі Сталін і "Тризуб"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути