вівторок, 12 липня 2011 11:39

"Наша Україна" не в тому стані, щоб об'єднувати опозицію - Карасьов

"Наша Україна" не в тому стані, щоб об'єднувати опозицію - Карасьов

Зустріч опозиційних сил України, яку ініціює партія "Наша Україна", наразі не є актуальною.

Таку думку висловив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

"Я не думаю, що це буде масове зібрання", - вважає політолог. - "Наша Україна" сьогодні не в тому стані, щоб на її ініціативи збирались опозиційні сили, є більш рейтингові представники. По-друге, багато хто вважає, що це штучна ініціатива і не є актуальною сьогодні".

Політолог припустив, що на цю зустріч із представників рейтингових і більш вагомих опозиційних сил очікувати не слід. На думку фахівця, головним завданням для опозиції є питання захисту Тимошенко.

"Сьогодні завдання опозиції - захистити правосуддя. Подобається Тимошенко комусь чи ні, потрібно сьогодні захистити її від правового свавілля, а потім потрібно розбиратись права вона, чи ні", - зазначив він.

За словами Карасьова, головним завданням залишається питання збереження правосуддя в Україні.

"Якщо Тимошенко буде засуджена, чи отримає тюремне покарання і буде вилучена з політичного поля, доля інших представників опозиції ставиться під сумнів" ,- наголосив фахівець.

Нагадаємо, "Наша Україна" надіслала опозиційним партіям запрошення на робочу зустріч політичних партнерів для координації дій у контексті підготовки до парламентських виборів 2012 року, яка має відбутися 12 липня у Києві. Як повідомив Валентин Наливайченко, на зустрічі не буде Юлії Тимошенко й Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" не в тому стані, щоб об'єднувати опозицію - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути