неділя, 10 липня 2011 11:34

"Наша Україна" мріє про спільну опозиційну барикаду проти Януковича

"Наша Україна" мріє про спільну опозиційну барикаду проти Януковича

Аби адекватно відповісти на виклики, які готує до наступних парламентських виборів владний режим Віктора Януковича, партія "Наша Україна" закликала усі опозиційні сили та громадських активістів „переступити через взаємну недовіру та зосередитись на конкретній роботі в інтересах української демократії".

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це йдеться у заяві політичної ради цієї політ сили про зустріч представників опозиційних сил 12 липня для захисту вільного волевиявлення громадян України.

За словами "нашоукраїнців", вони жодною мірою не претендують на монополію у цій роботі і вітатимуть всі конструктивні зусилля, які "слугуватимуть з користю єдиній справі".

"Ми поділяємо стурбованість, що ті, хто дискредитує такі наміри, свідомо або несвідомо працює в інтересах владного режиму, поглиблює протиріччя між патріотичними силами і готує ґрунт для закріплення позицій владної більшості", - зазначили політики.

"Наша Україна" закликала всіх партнерів зосередити увагу на підготовці нового виборчого законодавства, забезпеченні ефективного спостереження за виборчим процесом і можливому узгодженні принципів участі патріотичних сил у виборчій кампанії 2012 року.

"Ми пропонуємо перетворити "ініціативу 12 липня" на регулярний форум опозиційних сил, який зумів би продемонструвати людям реальність нашої спільної здатності діяти разом", - резюмували партійці.

Нагадаємо, голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко ініціює проведення 12 липня зустрічі опозиційних сил для захисту чесних виборів.

Раніше політик закликав не допустити взаємопоборення патріотів на мажоритарних округах під час парламентських виборів.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" мріє про спільну опозиційну барикаду проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути