четвер, 30 червня 2011 10:29

"Наша Україна" шукає партнерів для чесних виборів

"Наша Україна" шукає партнерів для чесних виборів

Голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко ініціює проведення 12 липня зустрічі опозиційних сил для захисту чесних виборів.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", під час перебування у Дніпропетровську в рамках загальнонаціональної кампанії "Владу - під контроль" Наливайченко заявив, що у питанні об'єднання і координації роботи опозиційних сил для захисту чесних виборів настав час переходити від декларацій до конкретних справ.

"Переконаний, що необхідність такої координації і співпраці розуміють і поділяють всі. Ми вітаємо готовність інших політичних партій, які також заявляли про потребу об'єднати свої дії навколо цього завдання", - зазначив політик.

За його словами, найближчими днями буде розіслано запрошення до всіх провідних партнерів, щоб уже 12 липня провести перше засідання опозиційних сил, де розглянути першочергові дії для захисту волевиявлення людей.

"Потрібно зробити все можливе, щоб демократичні сили стали разом на захист чесних виборів. Не менш важливо, щоб ми не допустили в мажоритарних округах взаємопоборення патріотів", - додав "нашоукраїнець".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" шукає партнерів для чесних виборів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути