четвер, 09 червня 2011 17:26

"Наша Україна" просить міліцію захистити Чорнобильський храм від УПЦ МП

"Наша Україна" просить міліцію захистити Чорнобильський храм від УПЦ МП

Народний депутат від "Нашої України" Андрій Парубій надіслав депутатське звернення начальнику ГУ МВС України в м. Києві Олексію Крикуну щодо спроби насильного захоплення Свято-Миколаївського (Чорнобильського) храму Української православної церкви Київського патріархату.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", Парубій посилається на слова настоятеля храму, священика Віталія Рибчича, який переконаний, що нападниками є "ті люди, які два роки тому вже робили напад на храм", і що це справа рук представників УПЦ Московського патріархату.

"Нашоукраїнець" вимагає від начальника ГУ МВС України в м. Києві Крикуна забезпечити охорону працівниками МВС Свято-Миколаївського (Чорнобильського) храму з метою не допустити повторних спроб насильницького і незаконного захоплення храму, а також оприлюднити всю інформацію щодо результатів розслідування ГУ МВС в м. Києві цього інциденту.

Нагадаємо, учора зранку, 8 червня, озброєні люди спробували увірватись до церкви Чорнобильського храму Української православної церкви Київського патріархату у Києві.

Як наслідок, УНА-УНСО закликала українців стати на захист цієї церкви.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" просить міліцію захистити Чорнобильський храм від УПЦ МП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути