понеділок, 20 червня 2011 11:02

"Наша Україна" закликала не піддаватись 22 червня на провокації

"Наша Україна" закликала не піддаватись 22 червня на провокації

Напередодні 22 червня партія "Наша Україна" закликала всю громадськість України до мудрості і зваженості проти будь-яких, інспірованих ззовні, провокацій.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", представники цієї політсили заявили, що українців має об'єднати усвідомлення визначальної ролі українського народу у здобутті перемоги у Другій світовій війні.

"Нас має об'єднати розуміння того, що лише власна держава здатна захистити і вберегти наш народ від зовнішніх агресорів і провокаторів, чиї імперські амбіції несуть загибель мільйонів", - додали "нашоукраїнці".

Крім того, за їхніми словами, громадян України має об'єднати спільна оцінка міжнародної спільноти, яка у рішенні Парламентської асамблеї ОБСЄ від 1 липня 2009 року прирівняла сталінізм до нацизму та закликала до одностайного засудження і заперечення політики тоталітаризму, людиноненависництва і національного підкорення.

"Разом ми маємо відкинути інспіровані спроби протиставити українських людей і відхилити спроби нав'язати нашому народу брехливі сталінські тлумачення історії Другої світової війни. Як єдиний народ, ми маємо бути разом. І в цьому головна запорука, що окупація і тоталітарне минуле ніколи не повторяться", - резюмували у "Нашій Україні".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" закликала не піддаватись 22 червня на провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути