четвер, 27 жовтня 2011 10:31

"Наша Україна" хоче взяти на поруки "антиподатківця", який пошкодив владі плитку

"Наша Україна" хоче взяти на поруки "антиподатківця", який пошкодив владі плитку

Народний депутат, заступник голови політради "Нашої України" Андрій Парубій хоче взяти на поруки учасника Податкового майдану Віталія Грузинова, якого влада звинувачує в умисному пошкодженні гранітного покриття на Майдані Незалежності в період з 21 листопада до 3 грудня 2010 року.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", Парубій вважає, що немає підстав для тримання Грузинова у СІЗО та просить суд відпустити активіста на його особисту поруку. Народний депутат гарантує, що Грузинов не буде переховуватися від слідства.

Засідання суду, на якому розглядатиметься питання про зміну запобіжного заходу, відбудеться сьогодні об 11:00.

Нагадаємо, що Віталій Грузинов є єдиним із сімох обвинувачених, який перебуває під вартою. Інші активісти, які проходять у справі про пошкодження гранітного покриття, звільнені  під  підписку про невиїзд.

За словами Парубія, всупереч офіційному обвинуваченню, є всі підстави стверджувати, що гранітне покриття на Майдані Незалежності було пошкоджене ще у квітні 2007 року під час акцій Партії регіонів, активісти якої встановили там численні намети.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" хоче взяти на поруки "антиподатківця", який пошкодив владі плитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути