середа, 26 жовтня 2011 12:52

У БЮТі попросили Януковича перестати боятись і переслідувати "антиподатківців"

У БЮТі попросили Януковича перестати боятись і переслідувати "антиподатківців"

Народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Наталія Королевська звернулася до президента Віктора Януковича, уповноваженої з прав людини Ніні Карпачової і лідерів парламентських фракцій із закликом "припинити свавілля, яке здійснюють правоохоронні та судові органи стосовно учасників Податкового майдану".

Як повідомила прес-служба БЮТ, Королевська відзначила, що слідом за антиподатковими активістами Сергієм Мельниченком і Сергієм Костаковим в СІЗО "під все тим же абсолютно надуманим приводом порушення громадського порядку та пошкодження плитки" кинутий інший активіст Податкового майдану Віталій Грузінов.

"Влада продовжує мститися за свій пережитий рік тому страх людям, що скористалися своїм конституційним правом на мирні зібрання", - заявила Королевська.

"Я розраховую, що всі без винятку фракції українського парламенту підтримають мою пропозицію щодо створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування неправомірних дій правоохоронних органів стосовно учасників Податкового майдану 2010 року", - наголосила депутат.

Крім того, Королевська підкреслила, що підозрювані і обвинувачувані учасники Податкового майдану не представляють ніякої суспільної небезпеки, і просить суд змінити Віталію Грузінову запобіжний захід з ув'язнення в СІЗО на підписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі попросили Януковича перестати боятись і переслідувати "антиподатківців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути