понеділок, 04 березня 2019 17:47

Нас об'єднує Бог, Україна і сім'я - Ярош на Всеукраїнському Форумі сім'ї

Нас об'єднує Бог, Україна і сім'я - Ярош на Всеукраїнському Форумі сім'ї
Нардеп Дмитро Ярош відвідав IV Всеукраїнський Форум сім'ї

1 березня в IV Всеукраїнському Форумі сім'ї взяв участь народний депутат України, керівник громадської ініціативи "ДІЯ" Дмитро Ярош.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

Коментуючи питання важливості збереження традиційних сімейних цінностей, Ярош заявив, що готовий боротися на духовному фронті України і протистояти нав'язуванню українцям антисімейних ідеологій: "Те, що нас об'єднує - це Бог, Україна і сім'я. Ми воюємо не за якісь абстракції, ми воюємо за своїх дітей, своїх онуків, за майбутнє нашої української нації.

А сімейні цінності - ще один фронт, якому державні діячі повинні приділяти увагу. І цей фронт повинен бути єдиний. Тому дуже добре, що сьогодні зібралися представники різних конфесій і різних політичних груп. Як вийдемо з війни, як переможемо ворога на Сході України, ми будемо всіляко допомагати українському народові здобути перемогу і на фронті духовному", - сказав він.

Нагадаємо, що Всеукраїнський форум сім'ї об'єднав близько 1000 чоловік, серед яких керівництво держави, уряд, парламентарії, керівники релігійних організацій, науковці, журналісти та ін.

Організатор Всеукраїнського Форуму сім'ї - Національний сімейний рух за ініціативою Всеукраїнського собору та за підтримки міжфракційного депутатського об'єднання "За духовність, моральність та здоров'я України".

Зараз ви читаєте новину «Нас об'єднує Бог, Україна і сім'я - Ярош на Всеукраїнському Форумі сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути