середа, 28 листопада 2012 17:24

Народ весь час погрожує, що візьме вила, а насправді бере виделку - Яворівський

Народ весь час погрожує, що візьме вила, а насправді бере виделку - Яворівський
Фото: ua.glavred.info

Підписання угоди щодо будівництва LNG-терміналу на 1 мільярд з невідомим чоловіком не викличе жодних реакцій з боку громадян України, тому що суспільна свідомість навіть не реагує на подібні речі.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Володимир Яворівський, коментуючи підписання Україною угоди.

Політик переконаний, що громадська думка щодо цього питання, буде такою ж інертною, як і в попередні рази, коли влада себе показувала не з найкращої сторони: "Суспільна свідомість навіть не реагує на такі речі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов стверджує, що мажоритарників не змушували вступати до "регіоналів"

Окрім того, він нагадав: "Якщо згадати, що вже будується вертолітний майданчик президента, і виявляється що це не просто майданчик, а цілий розважальний комплекс. І виявляється, що немає жодного офіційного документа, дозволів, і будується в заповідній зоні...А найголовніше, що нібито будується із бюджетних коштів, а нещодавно з'ясувалося, що все належить фізичній, а не юридичній особі — громадянину Латвії, і до того ж бомжеві".

"А коли виділяється 24 мільйони на нібито реставрацію альтанки, якої і не існує в Карпатах, в резиденції президента", - додав Яворівський.

Також політик підкреслив, що наразі при владі перебувають люди, які вважають, що "все довкола — це їхнє", тому зараз "дивуватися нічому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція поскаржилась Європейському суду щодо 94 округу

"Невже можна думати, що це просто помилка? Це робилося свідомо. Вони просто не звертають уваги, а ми для них це просто якийсь фон, який повинен все терпіти. Тому я не дивуюсь. Коли це все буде об'єднано в один фокус, який ця команда наробила, то я думаю, що багатьом стане страшно", - зауважив він.

Зокрема, Яворівський підкреслив, що єдине, чого він не розуміє, це "чого народ весь час погрожує, що візьме вила, а насправді бере виделку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голосування за спікера та бюджет покаже, чи буде у новій Раді більшість - "регіонал"

Нагадаємо, іспанська компанія Gas Natural Fenosa заявляє, що не знає  людину, яка від їхнього імені підписала угоду з Україною щодо управління консорціумом з будівництва LNG-терміналу на 1,1 мільярди доларів.

Таку угоду офіційно в присутності прем'єра Миколи Азарова та міністра ПЕК Юрія Бойка підписав голова Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів в понеділок.

Зараз ви читаєте новину «Народ весь час погрожує, що візьме вила, а насправді бере виделку - Яворівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути