середа, 28 листопада 2012 15:58

Єфремов стверджує, що мажоритарників не змушували вступати до "регіоналів"

Єфремов стверджує, що мажоритарників не змушували вступати до "регіоналів"
Фото: file.liga.net

"Регіонал" Олександр Єфремов спростовує інформацію про те, що новообраних народних депутатів вмовляли, аби вони вступили до Партії регіонів. Так в інтерв'ю журналістам він прокоментував свою заяву про те, що має 223 заяви про їхнє входження до фракції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступником голови робочої групи ВР буде "бютівець"?

"Більшість із тих людей, які увійшли у фракцію, написали заяви відносно давно. Я не знаю, хто кого вмовляв. Але в період проведення виборчої кампанії вони висловили бажання працювати по програмі, яку запропонувала Партія регіонів", - зауважив нардеп.

Коментуючи інформацію журналістів про те, що на кандидатів в депутати здійснювався тиск з боку влади, Єфремов наголосив: "Якщо є такі підтвердження, я пропоную цим людям виступити тут публічно і сказати, хто їм погрожував. Якщо це ваш висновок, то я вважаю, що він не має під собою ніяких підстав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція поскаржилась Європейському суду щодо 94 округу

Він також припустив, що Володимир Литвин може стати спікером наступного парламенту. "Володимир Михайлович, як і інші кандидати, які пропонуються, має шанс бути обраним спікером парламенту. Ми це питання ще не обговорювали. Його визначатиме нова Верховна Рада, яка ще не зібралася. Її треба сконструювати. А для цього потрібно, аби наші колеги хоча б попередньо почали працювати, а не займалися блокуванням цієї процедури", - зазначив "регіонал".

"У нас немає такого принципу, що ми повсюди розставляємо кадри Партії регіонів. Якщо кандидатура буде прийнятною і влаштовуватиме всіх, то нас в цьому питанні не цікавить політична належність. Хоча логічно було б, аби ми, як партія, яка отримала більшу кількість голосів у Верховній Раді, пропонували свою кандидатуру на цю посаду", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов стверджує, що мажоритарників не змушували вступати до "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути