вівторок, 27 липня 2010 15:39

Народ не сприйме Компартію, як опозицію - "регіонал"

Народ не сприйме Компартію, як опозицію - "регіонал"

Заява лідера Компартії Петра Симоненка про те, що його політична сила знаходиться в опозиції, не буде мати наслідків. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції Партії регіонів Володимир Зубанов.

"Комуністи розуміють, що навіть їх вихід з коаліції нічого їм, окрім мінусів, не дасть. Тому що вони втратять всі посади, які вони отримали по квоті при входженні до її складу. Крім того, вони все одно народом не будуть сприйматися, як опозиційна сила", - зазначив він.

За словами депутата, навіть якщо комуністи вийдуть із коаліції, вона буде продовжувати існувати за рахунок Партії регіонів, Блоку Литвина та депутатів, які на індивідуальній основі увійшли до її складу.

Зубанов вважає некоректною заяву Симоненка на адресу олігархів. "Комуністи утримують структуру не лише за рахунок партійних внесків... Вони використовують гроші тих же олігархів, яких вони клянуть на кожному кутку. А говорять: не плюй до колодязю, з якого п'єш", - додав "регіонал".

"Комуністи заплуталися у ідеології, баченні розвитку держави і своїх внутрішніх взаєминах. А вибори відкласти не можна, вони наближаються. Тому робляться такі гучні заяви. Це хоч якийсь інформаційний привід нагадати про себе", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Народ не сприйме Компартію, як опозицію - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути