четвер, 24 січня 2013 20:20

Нардепа Бондаренка київська "Батьківщина" не запросила на партійну конференцію

Нардепа Бондаренка київська "Батьківщина" не запросила на партійну конференцію
Бондаренко: "Я не знаю хто там взагалі був, із моїх колег там нікого не було". Фото: glavred.info

Народних депутатів від "Батьківщини", обраних у мажоритарних округах столиці, не запросили на конференцію київської партійної організації.

Про це повідомив у коментарі Gazeta.ua нардеп Володимир Бондаренко.

"Мене та ще декількох народних депутатів, обраних у Києві не запросили на цю конференцію. Мене здивувала якась поспішність пана Одарченка, який, як мінімум, без проголошення дати виборів уже почав проголошувати якісь списки та кандидатів. Така активність нами б віталася, якби це було під час минулих виборів. Багато хто із моїх колег помітив, що міська організація була не надто активною. Зокрема, голови деяких районів казали: "Це не наша гра". Тепер у них почалась якась своя кампанія. Я думаю, що це поспішність і вона буде обговорюватися, коли з'являться депутати", - сказав він.

Він розповів, що нардепи, обрані у Києві, хочуть долучитися до обирання кандидатів у депутати Київради.

"Я та ще кілька народних депутатів, які були обрані від "Батьківщини" по Києву, давали керівництву партії ще раніше пропозицію, щоб були враховані наші побажання під час формування списків, якщо це будуть вибори за списками партійними, а, якщо це буде за мажоритарною системою, враховуючи результати минулої кампанії, найактивніші партійці, які реально працювали, повинні бути в активі київської організації. Зараз не визначено кандидата на мера, не визначено стратегію та тактику кампанії, а вже почалися якісь розподіли округів та створення списків. Ця поспішність характерна, на жаль, для нинішнього керівництва партійної організації", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не підтримав ідею Тимошенко щодо створення єдиної партії

Бондаренко додав: "Я не знаю хто там взагалі був, із моїх колег там нікого не було".

"Можливо, це якісь попередні рейтинги оголошували, чи щось. Але такі речі, очевидно, не варто робити без участі обраних у Києві партійців. Народні депутати, які обрані у Києві, поза цим процесом. Очевидно, ми буде говорити із Турчиновим і з Арсенієм Петровичем, щоб була така нарада, як мінімум", - додав він.

Бондаренко вважає, що керівникам деяких районних осередків "Батьківщини" у Києві не варто балотуватися.

"Коли мені заявив керівник партійної організації  під час парламентських виборів: "Це - не наша гра", а сьогодні якісь біг-борди його з'явилися із привітаннями. Це голова Святошинського осередку. Очевидно, почалася їхня гра. Сьогодні  не за це треба битися. Сьогодні треба думати як нам не посваритися з УДАРом, "Свободою", щоб не виникло внутрішніх протиріч, які призведуть до програшу", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Нардепа Бондаренка київська "Батьківщина" не запросила на партійну конференцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути