Ексклюзиви
середа, 23 січня 2013 23:19

У "Батьківщині" пообіцяли віддячити "УДАРу" за підтримку

У "Батьківщині" пообіцяли віддячити "УДАРу" за підтримку
Фото: tvi.ua

Народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Андрій Шевченко заявив, що опозиція не згортала роботу виборчих штабів у проблемних округах, де мають відбутися перевибори.

Про це Шевченко сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"У всіх п'яти округах штаби у скороченому вигляді, але продовжують працювати. Так або інакше кандидати працюють", – запевнив політик.

Парламентарій також розповів, що ще перед Новим роком був у канівському окрузі, де кандидат від опозиції Леонід Даценко боровся проти свого головного опонента Богдана Губського.

"Тоді збирали міське віче, але і зараз кандидат працює", – зазначив нардеп.

Крім того, Шевченко висловив подяку партії "УДАР" за підтримку опозиційних кандидатів, які втратили перемогу на жовтневих виборах, і від імені опозиції пообіцяв сприяння на наступних кампаніях у мажоритарці.

"Ми дуже вдячні "УДАру" за розуміння цієї ситуації і за готовність підтримати. Скажу більше – думаю, що "УДАР" матиме моральне право претендувати на нашу підтримку в одному з майбутніх мажоритарних округів, які у нас з'являтимуться", – сказав Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" пообіцяли віддячити "УДАРу" за підтримку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути