Ексклюзиви
середа, 23 січня 2013 16:47

В опозиції сподіваються, що позачергова сесія не стане "холостим пострілом"

В опозиції сподіваються, що позачергова сесія не стане "холостим пострілом"
Володимир Яворівський. Фото: ua.glavred.info

На позачерговій сесії буде можливість виступити, привернути увагу до того, що відбувається в країні, лише б не стала вона "холостим пострілом".

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Володимир Яворівський.

"Мені зателефонували зі штабу та запитали, чи я є в Києві, бо може бути проведена позачергова сесія. Я сказав, що на місці, і готовий взяти в ній участь", - згадав політик.

"Я за те, щоби провести цю сесію, але якщо спокійно подивитись, що ця сесія може вирішити. Розрахунок на те те, що депутати від провладної більшості зараз валяються в Еміратах, та далі і не зберуться? Але я не думаю, що в цю хвилину можливо буде прийняти рішення, бо це буде дуже-дуже складно", - додав Яворівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак божиться, що кликав нардепів на позачергову сесію

Окрім того, він зауважив, що "треба гарно обдумати, аби це не був холостий постріл". "Буде можливість виступити, привернути увагу до того, що відбувається в країні: з Тимошенко, з економікою, з соціальною сферою, де люди місяцями не отримують зарплату. Це добра трибуна, і можна зібратися і продемонструвати. Але я не можу судити про те, що буде дуже позитивний результат", - додав опозиціонер.

"Якщо ми хочемо привернути увагу суспільства, бо після свят суспільство дуже розслабилося, але я думаю, що всі похмелилися, всі вийшли із стану ейфорії, тому треба показати, що життя триває", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: Основні питання для опозиції будуть вирішуватися не в парламенті, а в "полі"

Також, говорячи про критику позафракційного народного депутата Олеся Донія, який заявляє, що опозиція сама гальмувала збір підписів за проведення позачергової сесії Ради, він зазначив: "Я шаную Донія, його позицію. Можливо Олесь щось таке знає, чого я не знаю. Тим паче, кожен має право говорити, що вважає за потрібне. Це добре, що нас критикують, це означає, що нас спонукають".

Нагадаємо, сьогодні в "Батьківщині" заявили, що вже зібрано 150 підписів народних депутатів за проведення позачергової сесії Верховної Ради 29 січня у зв'язку з подіями навколо Юлії Тимошенко.

На позачерговій сесії опозиція пропонує розглянути питання про відставку Генпрокурора, також створити Тимчасову слідчу комісію з розслідування порушень законодавства щодо Юлії Тимошенко і Юрія Луценка та розглянути питання про відповідальність керівників силових відомств.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції сподіваються, що позачергова сесія не стане "холостим пострілом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути