пʼятниця, 09 вересня 2011 10:15

Нардеп: Росія на сході України проводить кампанію з дискредитації Януковича

Нардеп: Росія на сході України проводить кампанію з дискредитації Януковича

Народний депутат Святослав Олійник заявив, що Росія запустила потужну політтехнологічну кампанію в південно-східних областях України з метою дискредитації та зниження рейтингу Партії регіонів і президента Віктора Януковича.

Про це він сказав в ефірі "Радіо-Ера", повідомила його прес-служба.

"Росія відверто почала дуже потужну і жорстку експансію на південно-східних теренах України. Це виглядає наступним чином - закидаються досить масовані ідеологічні та технологічні десанти, які активізують маргінальні верстви населення - ядро ??електоральної підтримки Партії регіонів, проти Віктора Януковича персонально", - сказав депутат .

За його інформацією, ця кампанія розгортається в основному на території Харківської, Донецької, Луганської областей і в Криму. "Там йде конкретна агітація представників Росії проти Партії регіонів і Януковича за Путіна. Це набагато складніше, ніж нам здається. Це великий геополітичний процес", - додав нардеп.

Як зазначив Олійник, Росія веде підривну діяльність з активізації серед населення сусідніх держав, в цьому випадку - України.

Депутат пов'язує це також з якимись не відомими широкому колу політиків особливостями переговорів щодо газу та іншими економічними питаннями між Росією та Україною.

"Це значить, що українській владі необхідно терміново шукати підтримку в центральних і західних областях країни, що вимагає радикальної зміни принципів і методів роботи. В іншому випадку Янукович може повторити долю Горбачова, який залишився президентом без держави", - сказав Олійник.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп: Росія на сході України проводить кампанію з дискредитації Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути