четвер, 28 липня 2011 15:54

У Криму знімуть "антинатівський" бойовик на замовлення російського каналу

У Криму знімуть "антинатівський" бойовик на замовлення російського каналу

У жовтні в Криму розпочнуться зйомки "антинатівського бойовику". Про це Gazeta.ua повідомив режисер стрічки Дмитро Таран.

"2009-го року на замовлення одного з центральних телеканалів я розробляв концепцію 12-и серійного бойовика про Югославську війну 90-х років. Я вигадав історію про трьох друзів. Двох росіян, які закінчили київське військове училище на розвідників і одного серба, який служив у наркоконтролі. За сюжетом серб на якийсь час втратив пам'ять, але коли він одужав, почалася операція з його ліквідації", - розповів режисер.

Із початком кризи канал відмовився від зйомок телесеріалу. Таран самостійно зняв півторагодинний фільм "Нормальних чоловіків не буває".

"Я переписав сценарій. Прибрав серба і зробив трьох друзів колишніми розвідниками, які живуть в Криму. Вони складали присягу великій країні 20 років тому. Потім, коли Союз розвалився, ці екс-розвідники вже не приймали присяги іншим країнам, в тому числі Україні. Це для них принципово. Таких людей дійсно по всій країні тисячі. НАТО — для них принциповий ворог. При чому офіцери потенційних супротивників ходять коридорами нинішніх командирів і дають вказівки, як їм чинити", - сказав Таран.

Торік в серпні "Нормальних чоловіків не буває" показували в обмеженому прокаті в Києві, Сімферополі, Ялті, Миколаєві та Донецьку. Бюджет стрічки склав лише 15 тисяч доларів, бо її знімали на дзеркальний фотоапарат. Режисер каже, що продовження фільму коштуватиме в кілька разів дорожче. Його зніматимуть на замовлення одного з російських телеканалів. За сюжетом троє друзів протистоятимуть натівському агенту з Німеччини, який причетний до наркоторгівлі.

"Антинатівського у фільмі нічого такого немає. Звичайний детектив, просто його герої, колишні радянські розвідники є носіями такої ідеології", - зазначив режисер.

Нагадаємо, 27 липня режисер Дмитро Таран презентував трейлер нової романтичної комедії "Красуня 2.0". Головні ролі зіграли співачки Анна і Марія Опанасюк. Зйомки "Красуні 2.0" проходили навесні в Ялті, а у прокаті стрічка має з'явитися восени.

Зараз ви читаєте новину «У Криму знімуть "антинатівський" бойовик на замовлення російського каналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі