середа, 27 липня 2011 20:52

В українській "Красуні" замість Джулії Робертс зіграли близнючки Опанасюк

В українській "Красуні" замість Джулії Робертс зіграли близнючки Опанасюк

Сьогодні, 27 липня, у столиці на прес-конференції презентували трейлер романтичної комедії "Красуня 2.0". Фільм відзняли за допомогою фотоапарату та ручної камери.

"У нас в країні таких стрічок досі не було. В Україні взагалі мало знімають. В афішах 80% американських стрічок, 15% російських і решта французьких. Українських майже немає. Хочемо, щоб у кінотеатрах було наше кіно про мешканців Ялти, Одеси, Києва, а не штату Міссісіпі", - сказав режисер Дмитро Таран.

Бюджет стрічки не розголошують. Зйомки "Красуні" проходили навесні в Ялті.

У головних ролях дебютували 22-річні близнючки Анна та Марія Опанасюк, відомі за участю в музичному телепроекті "Голос країни". У фільмі сестри грають майже самих себе - їхніх героїнь-співачок також звати Анна та Марія. Крім того, Опанасюк записали саундтрек до фільму.

"Це наш перший досвід роботи у кіно, до цього були тільки зйомки у музичному відео. Сім разів передивилися "Красотку" з Джулією Робертс, щоб звернути увагу на акторську гру. На знімальному майданчику часто підміняли одна одну, бо добре вивчили ролі. Нас плутав навіть режисер, а розрізняли тільки оператори", - сказали дівчата.

Головну чоловічу роль зіграв луганський актор і підприємець Роман Майоров. Його герой — бізнесмен, який закохується у молоду співачку. У ролі коханого її сестри - музикант Діля (Едуард Приступа - ред.). Він же написав музику до стрічки.

"Якщо кіно гарно піде, можна буде потім підхалтурювати на весіллях", - жартував музикант на прес-конференції.

"Красуня 2.0" має з'явиться в українських кінотеатрах у жовтні.

Зараз ви читаєте новину «В українській "Красуні" замість Джулії Робертс зіграли близнючки Опанасюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі