понеділок, 22 травня 2017 15:53

Нардеп подав в суд на Луценка

Нардеп подав в суд на Луценка
Генпрокурор Юрій Луценко звинуватив нардепа Андрія Лозового в ухилянні від сплати податків. Той подав в суд про захист честі і гідності. Фото: УНІАН

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий подав до суду на генпрокурора Юрія Луценка про захист честі, гідності та ділової репутації.

Про це він повідомив у Facebook.

"Генпрокурор без вищої юридичної освіти зробив заяву, в якій звинувачує мене у вчиненні злочинів, розслідування яких навіть не є компетенцією ГПУ", - заявив парламентарій.

"Анонсованого Луценком подання на притягнення мене до кримінальної відповідальності, до речі, так і немає, хоча минуло вже три доби", - додав Лозовий.

Нардеп просить суд визнати поширену генпрокурором інформацію про те, що він "ухилявся від сплати податків, зборів та інших обов'язкових платежів та незаконно збагатився" такою, що не відповідає дійсності і принижує його честь, гідність і ділову репутацію.

Нардеп просить суд стягнути з генпрокурора 1 грн на його користь "як відшкодування морального збитку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не стіл замовлень" - Луценко про подання на Вілкула

Генпрокуратура підготувала подання до Верховної Ради про зняття депутатської недоторканності з народного депутата Андрія Лозового. Таке рішення в ГПУ прийняли після перевірки е-декларації депутата.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп подав в суд на Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути