пʼятниця, 30 листопада 2012 14:54

"Нами й нашими можновладцями керують зовсім інші люди, яких ми не бачимо" – письменниця

На думку відомої сучасної української письменниці й журналістки Ірен Роздобудько, українцями керують насправді не нинішні посадовці, а люди, про яких ніхто й не здогадується.

Про це вона заявила під час прес-конференції в Києві.

"Насправді нами не можуть керувати ті люди, яких ми бачимо. Це неправда, – говорить письменниця. – Є зовсім інші люди, від яких залежать усі наші можновладці. Причому залежать дуже сильно, тому що вони вміли й знали як посадити їх на свій гачок. І тому в нас так не вийшло все після Помаранчевої революції".

Роздобудько розповіла, як вона якось сиділа в одній кнайпі з жінкою, яка дістала їй квиток до Донецька, аби та змогла поїхати до мами. І ця невідома жінка раптом розказала їй дивну історію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірен Роздобудько порадила кожному українцеві прочитати Матіос, Забужко й Шкляра

"Був такий Міністр транспорту України Георгій Кірпа, який покінчив життя самогубством. І от ця жінка мені сказала таке: "Я дуже добре знала цю людину, він був дуже сильним і заможним. І коли я підходила до труни й цілувала його, то несподівано побачила, що це зовсім інша людина. Тобто в Кірпи обличчя було трохи таке порепане й рябе, а це було абсолютно гладке. І я злякалася, що це не він", – переказала слова жінки письменниця.

"Вона розповіла мені цю страшну історію, і я подумала, що, можливо, є такі люди, які відійшли від такого суєтного, метушливого життя, і можуть собі дозволити керувати нами з якогось бункеру. Я думаю, що такі люди є", – переконана Ірен Роздобудько.

Зараз ви читаєте новину «"Нами й нашими можновладцями керують зовсім інші люди, яких ми не бачимо" – письменниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути