вівторок, 23 серпня 2011 15:53

Нам підсунули диски з дитячою порнографією - "Патріот України"

Нам підсунули диски з дитячою порнографією - "Патріот України"

Активістів організації "Патріот України" хотіли звинуватити у розповсюдженні відео з дитячою порнографією та підготовці до підриву пам'ятників Леніна, включно із замахом на президента Віктора Януковича.

Про це під час прес-конференції повідомив депутат Васильківської міської ради, член Соціал-національної асамблеї (СНА) Ігор Мосійчук, передає кореспондент Gazeta.ua.

За його словами, учора під час обшуку в офісі "Патріота України" у Василькові слідчі СБУ знайшли "чотири крамольні речі".

"Перша річ - це шеврон організації. Друга річ - це листівка нібито від Соціал-національної асамблеї. У ній йшлось про демонтаж пам'ятника Леніну у Борисполі, який дійсно розпочала організація "Патріот України". У листівці також йшлось про те, що влада нібито цей монумент відновила, а організація нібито попередила, що якщо його не знесуть, то він буде підірваний. Крім того, було написано, що, якщо Янукович взагалі не буде зносити пам'ятники Леніну в Україні, то і він полетить у повітря. Абсолютний маразм", - розповів Мосійчук.

Він уточнив, що провокативна листівка завершувалась такими ж словами, що і відоме послання у запорізькій справі з підриву Сталіна - закликом вивчати вибухову, військову справи, гуртуватись задля повалення чинного режиму.

Разом з тим, інший депутат Васильківської міськради Сергій Бевз розповів, що працівники СБУ знайшли близько 20 СD-дисків, на яких виявилась дитяча порнографія та інструкція з виробництва вибухівки.

"Після їхнього перегляду склалось таке враження, що СБУшники увесь цей бруд в Інтернеті знайшли і записали на диски. Найсмішніше те, що на цих дисках були цінники. Нам закинули, що ми все це ще й продаємо. Повний абсурд і маразм", - наголосив Бевз.

Крім того, за словами Ігора Мосійчука, представники СБУ виявили якийсь пакунок біля батареї і поспішили заявити, що це вибухівка.

"Якщо це була вибухівка, то логічно було евакуювати людей. У будівлі працюють два відділи міської ради, знаходиться офіс. На це СБУшники порадили відійти під стінку з гіпсокартону і просто у руках винесли цю "вибухівку" - сказали, що їдуть її підривати. Але куди вони її повезли, нам достеменно невідомо", - розповів Мосійчук.

Як відомо, 22 серпня співробітники СБУ у Василькові Київської області затримали п'ятьох активістів організації "Патріот України", які 24 серпня начебто планували здійснити вибух у Києві або передмісті столиці.

Зараз ви читаєте новину «Нам підсунули диски з дитячою порнографією - "Патріот України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути