понеділок, 22 серпня 2011 21:35

СБУ "пасла" терористів-"патріотів" два дні і дві ночі

СБУ "пасла" терористів-"патріотів" два дні і дві ночі

Операція по затриманню співробітниками Служби безпеки України зловмисників тривала дві доби. Про це повідомило джерело "Фокусу" в СБУ, знайоме з подробицями операції по затриманню підозрюваних терористів, які нібито готували масштабний вибух під час святкування Дня незалежності.

Джерело стверджує, що звинувачення силовиків у провокаціях безпідставні, і затримання підозрюваних у підготовці теракту пройшло у відповідності з усіма посадовими інструкціями.

"Безпосередньо сама операція тривала два дні і дві ночі. Оперативна група "пасла" підозрюваних цілодобово", - повідомило джерело.

За його словами, саморобний вибуховий пристрій було виявлено в нежитловому приміщенні, і на місці затримання, як повідомлялося раніше, дійсно були виявлені листівки, які закликають до зносу пам'ятників Леніну.

"Я особисто знаю хлопців, які брали участь у затриманні, - вони працювали чесно. Це не провокація", - зазначив співрозмовник видання.

Як відомо, 22 серпня співробітники СБУ у Василькові Київської області затримали трьох учасників організованого злочинного угруповання, які 24 серпня планували здійснити вибух у Києві або передмісті.

Пізніше стало відомо, що затримані - активісти організації "Патріот України". У Соціал-національній асамблеї, членом якої є "Патріот України", заявили, що в приміщенні офісу була виявлена ??фальшива листівка, складена провокаторами від імені СНУ.

Зараз ви читаєте новину «СБУ "пасла" терористів-"патріотів" два дні і дві ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути