вівторок, 11 грудня 2012 10:43

Найстрашніші очікування Балоги почали збуватися

Найстрашніші очікування Балоги почали збуватися
Фото: panorama-mukachevo.com

Найстрашніші очікування в.о. міністра надзвичайних ситуацій України Віктора Балоги почали збуватися, оскільки Україна в політичному та економічному сенсі може перетворитися на "Білорусь-2".

"Мої найстрашніші очікування почали збуватися – до роботи в новій владній команді готують кандидатів, орієнтованих на східний вектор розвитку держави. І мова йде не про "налагодження добросусідських стосунків". Все набагато серйозніше. Влада готується до реінкарнації того проекту, з якого український народ вирвався 20 років тому. Це найгірший сценарій для України, який тільки можна було уявити. І дуже прикро, що його намагаються протягнути перед початком першої стадії інтеграції України в цивілізований простір", - написав він на сторінці в соцмережі Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Регіонах" до кінця не впевнені, що за Азарова кожен проголосує особисто

"Зрозуміло, що інтеграція на Схід – це не шлях до вирішення проблем України, а їх консервування, якщо не відкат на 10 років назад. Політично і економічно для нас це означає побудова проекту "Білорусь-2", - додав Балога.

"А реалізовувати цей проект будуть старі і добре відомі кадри, для яких це шанс повернутися із небуття. І дуже прикро, що нинішня влада ведеться на цей розвод. Їм, а отже і нам, з цілком серйозним виразом обличчя пропонують наступити на ті самі граблі - трохи пофарбовані, але такі ж гнилі та ржаві як і раніше", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Висунення Азарова - це повне фіаско всієї економічної, політичної та соціальної політики" - Соболєв

Окрім того, за його словами "відповідна база для цього вже готова. З "доброї волі" одних і за бездіяльності інших, прийнято закон, який відкриває двері будь-яким маніпуляціям з громадською думкою. І в цій ситуації ті, хто зараз вважають себе господарями ситуації, через рік-два стануть не те, що "молодшими братами", а чужими пасинками".

Зараз ви читаєте новину «Найстрашніші очікування Балоги почали збуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути