Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2021 09:11

Найближчий друг Кернеса розповів про останні дні його життя

Найближчий друг Кернеса розповів про останні дні його життя
61-річний Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня торік в берлінській клініці Шаріте, де лікувався від коронавірусу. Фото: nikvesti.com

Харківський міський голова Геннадій Кернес перед смертю жалівся на біль у серці.

Він зміг побороти коронавірус. Однак той "збурив" інші захворювання. Про це розповів бізнесмен і друг покійного Павло Фукс. Каже, розмовляв востаннє з Кернесом за 3 дні до його смерті.

"Він говорив, що серце болить. Він же весь час говорив складно, у нього трубка була в горлі, вона йому заважала. Розумієте, у нього ситуація була така: все трималось-трималось, а потім йому взагалі стало добре, став досить активний. Це наприкінці листопада. А потім бам – нирки. І ось тоді він пішов на спад", - описав друг Кернеса його стан в останні дні життя, передає "Українська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура розслідує оголошення Кернеса мером без присяги

Він уточнив, що після виходу з коми Кернес був при свідомості. Однак мав прогалини в пам'яті, часом не розумів, де перебуває.

"Як його виводили з коми? Спочатку на пів години, опускали ліки, він прокидався. Лікарі говорили, що йому не можна різко повертатися – зараз почне тризвонити, кричати. Тому це правда, що 1-й місяць його поступово виводили з коми. А потім він телевізор дивився, поруч із ним у палаті лежав якийсь поляк, вони спілкувалися. Він у палаті не був сам", - розповів він.

61-річний Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня 2020 року в берлінській клініці Шаріте, куди був госпіталізований 16 вересня з коронавірусом. Похований у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Найближчий друг Кернеса розповів про останні дні його життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути