середа, 16 квітня 2014 12:40

Над сепаратистами "стоїть" Ахметов - голова профспілки гірників

Над сепаратистами "стоїть" Ахметов - голова профспілки гірників
Фото: liga.net

Глава незалежної профспілки гірників Донбасу Микола Волинко впевнений, що над сепаратистами Донбасу стоїть не тільки Путін, а й вся місцева влада.

"А над ними стоїть шановний мільярдер Рінат Леонідович Ахметов, який, на нашу думку, хоче залишитися "господарем Донбасу". Він хоче собі у підпорядкування і міліцію всіх рівнів, і СБУ всіх рівнів, і мерів міст і селищ усіх рівнів", - припустив Волинко.

Лідер профспілки вважає, що кінцевою метою сепаратистів є "хоч якесь, але відділення" .

"Їм потрібно відділення, хоч за принципом Абхазії і Придністров'я, але щоб було. Я не вправі їм давати поради, але можу сказати одне: "Чемодан, вокзал, Росія!". Нехай туди їдуть, а нам дадуть побудувати незалежну Україну", - закликав Волинко .

За його словами, на Донбасі зараз проводиться широкомасштабна робота серед учнів середніх шкіл, під час якої вчителі пропагують сепаратистські ідеї федералізації.

"У 71 -й школі міста Донецька вчитель історії та права запропонувала вивісити російський прапор, у відповідь на це старшокласники тут же їй заявили, що в такому випадку ми відразу ж перефарбуємо школу в жовто-блакитний колір. Це конкретний приклад. А загалом серед вчителів на рівні обласного відділу освіти проводиться робота з пропаганди "хорошого рівня життя". І це не дивно, оскільки в основному всі керівники відділів освіти представляють Партію анархістів-регіоналів. Їм вигідно сіяти такі ідеї, але молодь до Росії не хоче, а шахтарі хочуть жити в мирі", - переконаний глава профспілки .

Волинко розповів, що завтра в Донецьку пройде великий мітинг на підтримку єдиної України.

"Мені тільки під 60 і хотілося б пожити, але завтра я буду попереду всіх, і мої товариші будуть разом зі мною. Дістали! Йде війна, а народ без зброї, але якщо влада не може чинити опір, то будемо чинити опір ми!", - запевнив Волинко.

Зараз ви читаєте новину «Над сепаратистами "стоїть" Ахметов - голова профспілки гірників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути