понеділок, 03 вересня 2012 01:49

На з'їзді американських демократів встановили статую Обами з піску

Гігантську піщану скульптуру президента США Барака Обами встановили прихильники Демократичної партії за підтримки місцевої влади в місті Шарлотт (Південна Кароліна) напередодні початку передвиборчого партійного з'їзду, повідомляють місцеві ЗМІ.

З'їзд, на якому Обама і віце-президент Джозеф Байден будуть затверджені в якості офіційних кандидатів на переобрання від демократів на майбутніх 6 листопада президентське виборах, пройде в Шарлотт з понеділка по четвер.

"Скульптура Обами заввишки близько 7,5 метрів була встановлена ??в неділю в Шарлотт. Вона була виготовлена ??з піску, але не з пляжного, а доставленого з розташованої неподалік шахти. Працювали над піщаним Обамою скульптор з Флориди Леррі Хадсон і п'ятеро його помічників", - повідомляють місцеві телеканали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанський журнал роздягнув Мішель Обаму

Вартість проекту склала близько 30 тисяч доларів, гроші на нього виділило управління з туризму головного курорту штату - міста Мертл-Біч. На спорудження скульптури знадобилося більше 15 тонн піску.

Сам Хадсон відзначає, що створив піщаного Обами не з політичних міркувань. Його група вже працювала над скульптурами з піску для республіканських кандидатів в період праймеріз.

Зараз ви читаєте новину «На з'їзді американських демократів встановили статую Обами з піску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути