пʼятниця, 31 серпня 2012 10:49

Іспанський журнал роздягнув Мішель Обаму

Мішель Обама досить часто з'являється на обкладинках різних видань. Інші редактори готові мало не продати душу дияволу заради ексклюзивного знімка першої леді США. А редакція іспанського журналу Magazine de Fuera de Serie вирішила поступити оригінальніше. У новому випуску видання пані Обама постала напівоголеною.

Художники журналу ретельно попрацювали над твором французької художниці Марі-Гійемін Бенуа "Портрет негритянки" (1800 рік) і однієї з численних фотографій місіс Обами. І в підсумку на суд публіки був представлений досить цікавий знімок.

У супровідній статті обговорюється відома аксіома: "За кожним великим чоловіком стоїть велика жінка". Жодних непристойних випадів і уїдливих зауважень. Однак блогери і оглядачі (переважно американські) на статтю уваги не звернули і обрушилися з критикою на адресу видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама в ефірі ток-шоу віджалася 25 раз

"Я не говорю іспанською і, побачивши це зображення, першим ділом подумала: "Нічого собі! Це цицьки Мішель Обами!"", - обурюється оглядач інтернет-видання The Frisky. Багато хто погодився з таким формулюванням, зазначивши, що художня робота вийшла дуже спірною і фактично спотворює посил статті.

Однак у Magazine de Fuera de Serie не бентежаться. Більш того, за даними журналу Clutch, знімок Мішель - тільки початок і незабаром будуть опубліковані аналогічні портрети Барака Обами, Авраама Лінкольна, принцеси Діани і навіть Її Величності Єлизавети II.

На думку ж художників, експеримент іспанського видання заслуговує похвал. Так, Карін Перкерон-Даніельс, яка працювала над портретом Обами, відстоює свою право на свободу творчості і пояснює, що подібні роботи представляють "несподівану альтернативну реальність" і дозволяють публіці побачити "відомих людей в абсолютно новому ракурсі".

Зараз ви читаєте новину «Іспанський журнал роздягнув Мішель Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути