пʼятниця, 03 лютого 2012 11:28

Мішель Обама в ефірі ток-шоу віджалася 25 раз

Мішель Обама в ефірі ток-шоу віджалася 25 раз

Перша леді США Мішель Обама, яка активно займається просуванням здорового способу життя, взяла участь у комедійному ток-шоу Елен Дедженерес на телеканалі NBC, де довела, що сама практикує те, що пропагує, пише The Daily Mail.

У відповідь на жарти ведучої перша леді рішуче лягла на підлогу і зробила 25 віджимань. Вставши, вона посміхнулася і сказала: "Я просто зупинилася". Сама Дедженерес результат Обами повторити не змогла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама любить демонструвати своє накачане тіло (ФОТО)

"Я вирішила, що буде недобре перемогти першу леді", - виправдалася вона пізніше перед глядачами. Крім того, Мішель Обама розкрила деякі секрети спільного життя з президентом США. Виявилося, що, приходячи з роботи, він розкидає брудні шкарпетки, і їй доводиться їх збирати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама може посунути Карлу Бруні з трону королеви перших леді (ФОТО)

Варто відзначити, що Мішель Обама помітно поліпшила свою фізичну форму з минулого літа. Тоді під час поїздки в Кейптаунський університет дружина президента змогла віджатися тільки 15 разів. А коли один зі студентів запитав, яку страву перша леді США вважає найсмачнішою, вона відповіла, що картоплю фрі. "Так-так, я просто не можу зупинитися", - сказала Мішель Обама, визнаючи, що це далеко не найкращий вибір.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама в ефірі ток-шоу віджалася 25 раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути