середа, 05 листопада 2008 10:59

Мішель Обама може посунути Карлу Бруні з трону королеви перших леді (ФОТО)

Дружина обраного президента США Мішель Обама може кинути виклик дружині французького президента Ніколя Саркозі Карлі Бруні як визнаній зараз королеві перших леді, вважає The Times.

Видання називає Мішель жінкою нового, постфеміністського типу. Вона розумна, незалежно мислить, приваблива. Її поведінка - життєстверджуюча суміш зухвалості і самокритики, її простий стиль одягу - не дуже сексуальний і не дуже скромний одночасно. Вона справляє враження розсудливої жінки.

Газета відзначає, що всі перші леді США діляться на два типи. Перші (Лора і Барбара Буш, Ненсі Рейган і Мамі Ейзенхауер) є лише підтримкою чоловіка. Здебільшого, це дружини республіканців. Вони можуть здаватися такими, що знаходяться в центрі активних дій, проте на ділі вони в мільйонах світлових років від влади. Другі (Елеанор Рузвельт і Хіларі Клінтон) - незалежні жінки. У них своя власна кар"єра, свої погляди і свої життя.

Є одне виключення - Жаклін Кенеді. Вона - чиста ікона стилю.

Мішель Обама унікальна, тому що вона поєднує в собі риси всіх трьох типів: вона повністю підтримує свого чоловіка, вона незалежна і вона стильна. На думку газети, в ході президентської кампанії Мішель Обама виглядала кращою за Сару Пейлін, не дивлячись на величезні гроші, витрачені республіканцями на її гардероб. Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама може посунути Карлу Бруні з трону королеви перших леді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути