неділя, 02 вересня 2012 01:08

Білий дім розкрив рецепт пива Барака Обами

Білий дім розкрив рецепт пива Барака Обами

Адміністрація президента США Барака Обами розкрила рецепти пива, виготовленого в Білому домі. Інгрідієнти, необхідні для напою і процедури його приготування були опубліковані в офіційному блозі Білого дому.

На даний момент Білий дім розсекретив рецепти двох сортів пива - "Медового елю Білого дому" і "Медового портеру Білого дому". Автори блогу відзначили, що після успіху цих двох сортів в Білому домі почали варити і третій, "Медове світле", проте його рецепт у повідомленні не наводиться.

У блозі також наголошується, що "Медовий ель", ймовірно, є першим алкогольним напоєм, звареним в Білому домі. "Джордж Вашингтон варив пиво і робив віскі в резиденції в Маунт Вернон, Томас Джефферсон займався виноробством, але доказів, які говорять про те, що пиво небудь варилося в Білому домі, не існує", - йдеться в повідомленні.

Про те, що в Білому домі є своя мініпивоварня, стало відомо в середині серпня в ході передвиборної поїздки Барака Обами по Айові, коли президент подарував пляшку пива власного виробництва власнику місцевої кав'ярні.

Пиво Обами викликало величезний інтерес у американців, і на сайті Білого дому більше 12 тисяч людей залишили підписи під петицією з проханням розкрити його рецепти. Обіцянка розповісти про них Обама зробив у ході онлайн-конференції на популярному новинному ресурсі Reddit 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Білий дім розкрив рецепт пива Барака Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути