четвер, 03 травня 2012 17:37

Екс-дівчина Обами розповіла, який він у ліжку

Екс-дівчина Обами розповіла, який він у ліжку
Женев'єва Кук та Барак Обама Фото: lenta.ru

Уривки з щоденника австралійки Женев'єви Кук, яка познайомилася з Бараком Обамою на різдвяній вечірці в Нью-Йорку в 1983 році, з'явилися на сторінках американського журналу Vanity Fair як витяги з підготовлюваної до публікації книги Девіда Маранісса "Барак Обама: історія".

Нотатки дівчини підкреслюють суперечливість поведінки двадцятирічного Обами: ніжність по відношенню до Женев'єви не заважала йому деколи бути холодним.

Дочка австралійського дипломата згадує, як "по неділях Обама байдикував, ходячи з голим торсом, одягнений лише в індонезійську спідницю саронг, пив каву і розгадував кросворди в New York Times", як "вони міркували над книгами, готували разом улюблені сендвічі Обами з тунцем і кропом - в точності, як робила йому його бабуся".

Тоді Обама, за словами дівчини, "мало заробляв і жив у скромній квартирі на Манхеттені". Спочатку пара зустрічалася по вівторках, але незабаром закохані почали жити разом. Женев'єва згадує, як Обама чекав її в спальні з закритими дверима. Варто було їй повільно відкрити її, як вона бачила розслабленого Барака, який дивився їй прямо в очі.

"У спальні він любив курити сигарети та їсти ягоди", - згадує Кук.

"Так, він ласкавий, і нам добре разом, але регулярно спливає безліч невирішених питань, з якими я не можу примиритися, - писала тоді ще 25-річна Кук. - Його ніжність оманлива: він говорить добрі слова, може бути відкритим і щирим, і в той же час йому нічого не варто моментально стати байдужим".

"Почуття до Барака все ще мене не відпускають, але наші відносини натягнуті і ось-ось розірвуться", - писала дівчина в замітці від 1984 року.

Кук не приховує, що шалено ревнувала Барака до дівчат, особливо чорношкірих, однак при цьому дівчина зізнається, що Обама страшно соромився своєї расової приналежності.

Сам Обама роману з донькою дипломата не заперечував, проте, розповідаючи про свої спогади про "роман із прекрасною білошкірою жінкою", президент підкреслив, що мав на увазі не Кук. Обама не приховує, що був досить велелюбним. Все змінилося, коли в 1989 році він зустрів свою майбутню дружину Мішель. Пара одружилася в 1991 році.

Зараз ви читаєте новину «Екс-дівчина Обами розповіла, який він у ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути