пʼятниця, 19 липня 2013 12:36

На зустріч опозиціонерів з главою КМДА не пускають журналістів - Батьківщина

На зустріч опозиціонерів з главою КМДА не пускають журналістів - Батьківщина
фото: ua.korrespondent.net

Журналістів не пускають на зустріч опозиційних депутатів із главою КМДА Олександром Поповим, що розпочалась у п'ятницю о 12:00.

Про це у п'ятницю повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Народні депутати від опозиції, обрані за мажоритарними округами у столиці, прийшли до Київської міськдержадміністрації для зустрічі із главою КМДА Олександром Поповим. Вони вимагатимуть, щоб голова КМДА направив звернення до президента та Партії регіонів з вимогою терміново призначити вибори міськради та міського голови столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР вважає, що в КМДА їх затягують на нелигітимну сесію

За словами депутата від "Батьківщина" Леоніда Ємця, опозиціонери першим питанням вимагатимуть допустити пресу і громадськість на зустріч.

"Вважаю що це зібрання мало бути публічним і відкритим для суспільства. Київська громада в прямому ефірі мала б знати про що і як йде розмова", - зауважив нардеп.

Як зазначено у повідомленні прес-служби, станом на 12:05 пресу таки пустили до приміщення КМДА, але запропонували розміститися у їдальні. Після обурення журналістів представники прес-служби міської адміністрації повідомили, що ті можуть потратити на 4-й поверх, але не в кабінет, де відбувається зустріч.

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «На зустріч опозиціонерів з главою КМДА не пускають журналістів - Батьківщина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути