четвер, 13 вересня 2012 12:45

На Закарпатті "регіонали" звинувачують брата Балоги у підкупі виборців

В Закарпатській області вчора був виявлений факт підкупу виборців продуктовими наборами.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів.

"Як повідомляють правоохоронці (працівники Тячівського районного відділу УМВС) України, коробки з продуктами харчування роздавали жителям селища Солотвино від імені нинішнього народного депутата Василя Петьовки та, одночасно, кандидата у народні депутати України від партії Єдиний Центр по мажоритарному виборчому округові № 72, до якого входить і згадуваний населений пункт", - говориться в повідомленні.

 

Виявити та задокументувати цей факт вдалося Карлу-Андрію Молдавану, довіреній особі Михайла Шелевера, кандидата у народні депутати України від Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Балога зібрався звільнитись з посади міністра?

"Як стверджує сам пан Молдаван, те, що у селищі проходить масовий підкуп виборців, він зрозумів, побачивши біля будівлі селищної ради автомобіль, із якого людям роздавали підозрілі картонні коробки. Розпитавши у перехожих, що у тих коробках знаходиться, він дізнався, що це – продуктові набори, які жителям Солотвина передав кандидат у народні депутати Василь Петьовка. Після цього Молдаван склав відповідний акт, зміг отримати офіційні письмові свідчення від людей, котрим також дісталися кілька таких коробок, та написав офіційну заяву до міліції", - додали в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балога із сім'єю поїв закарпатської бринзи

Нині цією справою уже займаються тячівські правоохоронці. Закарпатська обласна організація Партії регіонів пообіцяла "тримати на контролі перебіг слідства та повідомляти про нього громадськість".

Водночас, пресс-служба не наводить прямих доказів підкупу. На фото немає ані підписів, ані згадки призвища цього кандидата.

Нагадаємо, Василь Петьовка є народним депутатом України, входить до фракції "Наша Україна – Народна Самооборона", є членом Президії Єдиного Центру.

Також в партії нагадали, що Василь Петьовка — двоюрідний брат міністра МНС Віктора Балоги, який, власне, і очолює Єдиний Центр.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті "регіонали" звинувачують брата Балоги у підкупі виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути