Ексклюзиви
пʼятниця, 05 липня 2013 16:25

На Вінниччині чиновник пішов на підвищення після кримінального скандалу в податковій

На Вінниччині чиновник пішов на підвищення після кримінального скандалу в податковій
Фото: 20minut.ua

Вінничанин Геннадій Мазур, який донедавна займав посаду заступника начальника податкової служби у Вінницькій області, тепер працює в апараті Верховної Ради України. Наприкінці лютого Мазур був замішаний в в кримінальній справі, яка стосувалася незаконного збуту турецького золота. Подружжя із містечка Ладижин на Вінниччині вказало що Мазур "кришує" їхній бізнес. Після того СБУ провело обшуки в кабінеті, будинку та квартирі податківця. Сам податківець довго перебував на лікарняному. Підозрюваних у справі так і не виявили.

"Коли почалася реорганізація податкової служби в головне управління Міндоходів - мені в цій системі місця не знайшлося, - розповідає Мазур. Та мене не звільнили, а перевели на роботу у апарат Верховної на посаду помічника народного депутата Миколи Джиги. Я позапартійний, колишня посада не дозволяла вступати в партію, але підтримую позицію Партії регіонів. Доручення Миколи Васильовича буду виконувати з честю і совістю. Крім того, для мене ця робота не нова, я маю економічну та юридичну освіту, багато років на громадських засадах був помічником нардепа Калініченка. Був також депутатом обласної ради 5-го скликання".

Геннадій Мазур вже сьогодні, 5 липня, очікує затвердження наказу про призначення на посаду від керівника апарату Верховної Ради. Готовий приступити до виконання обов'язків уже в понеділок.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чиновник пішов на підвищення після кримінального скандалу в податковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути